Expertise in de aanleg van uw oprit of terras

Wie bouwt of verbouwt doet er goed aan om meteen ook het terras of de oprit onder handen te nemen. De aanleg van terrassen en opritten laat je beter over aan een expert.

Aanleg opritten

De keuze voor een bepaalde oprit bepaalt in grote mate het uitzicht van je woning. Bovendien moet je oprit niet alleen mooi, maar ook stevig zijn. Je rijdt er immers dagelijks met je auto overheen. Opritten aanleggen is dus niet zo eenvoudig als je wel zou denken. Enkel echte vakmannen weten een knappe look te koppelen aan een duurzaam resultaat en je mag wel stellen dat Dirk Verleyen door zijn jarenlange expertise zo’n vakman is.

Aanleg terrassen

Bij elk type woning past een ander terras. Tegels leggen doe je beter niet zonder er eerst grondig over na te denken. Bij het aanleggen van terrassen, is het met andere woorden zeer belangrijk om te kiezen voor de juiste terrastegels (prijzen kunnen aardig verschillen). Bij Dirk Verleyen vind je de beste terrastegels voor een heel voordelige prijs. Bovendien houden wij rekening met de huidige stijl van je woning en tuin voor een optimaal resultaat.

Welke tegels wilt u kiezen?

Terrastegels of tuintegels, de keuze is groot: klinkers, kasseien, kleiklinkers, betonklinkers, tegels in blauwe hardsteen, … Dirk Verleyen adviseert u graag over alle soorten tegels.

Neem vrijblijvend contact op met ons of maak een afspraak, wij geven u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden bij het aanleggen van terrassen en opritten.

 

Vakman uit Berlare (Overmere-Zele-Lede) voor het aanleggen van opritten en terrassen